Η ¨ΕΝΟΤΗΤΑ¨ ΣΤΗΝ 11Η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Τηρώντας την παράδοση δημοτικοί σύμβουλοι της ¨ΕΝΟΤΗΤΑΣ¨ επισκέφθηκαν την 11η Ανθοκομική Έκθεση που οργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κεντρου Δυτ. Μακεδονίας

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΕΝΟΤΗΤΑΣ στην επίσκεψή τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκθέτες, να συζητήσουν για τα προβλήματά τους και να  θαυμάσουν τα πανέμορφα προϊόντα τους. Κοινή ήταν η αντίληψη ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του κλάδου, δεδομένης και της γενικότερης οικονομικής κρίσης, στενάζουν , δίνοντας αγώνα επιβίωσης να κρατηθούν ζωντανές.

Στη σημερινή συγκυρία  η ανάγκη  να στηριχθεί το Εκθεσιακό έτσι ώστε να συμβάλλει στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη είναι μονόδρομος μιας και η ανάπτυξη και το μεγάλωμα της πίτας είναι  η μοναδική διέξοδος για τον τόπο και τους χειμαζόμενους πολίτες.

Η εξαιρετική θέση του πάνω στον κόμβο της Εγνατίας, οι μοναδικές άρτιες εγκαταστάσεις του και οι διαχρονικές ακάματες προσπάθειες των διοικήσεων του Εκθεσιακού και του ΕΒΕ αποτελούν αναπόσπαστο και ουσιαστικό μέρος των προσπαθειών για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας.

Η ¨ΕΝΟΤΗΤΑ¨ ΣΤΗΝ 11Η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Η ¨ΕΝΟΤΗΤΑ¨ ΣΤΗΝ 11Η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

24.05.2016
ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ