Η ανάπλαση στη Μεταμόρφωση Κοζάνης

Κυριακή πρωί, 15-3-15, μια βόλτα στη Μεταμόρφωση με συναδέλφους παλιούς και νέους, της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, για να δούμε από κοντά το έργο της ανάπλασης και να ενημερωθούμε για την πορεία του αλλά και τα προβλήματα που ανακύπτουν στη φάση της κατασκευής.
Με την δραστήρια πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, Χαρούλα Αραπουλίδου, περιηγηθήκαμε στο έργο, ενημερωθήκαμε και συζητήσαμε για τα προβλήματα και με κατοίκους της Μεταμόρφωσης.
Το έργο εξασφάλισε την χρηματοδότησή του με την ένταξή του στο ΕΣΠΑ στις 15 Νοεμβρίου 2013, ενώ στη συνέχεια δημοπρατήθηκε και στις 4 Αυγούστου 2014 υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής του με τον μειοδότη ανάδοχο.
Με το συγκεκριμένο έργο στη Μεταμόρφωση, που είναι κτισμένη σ΄ ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον στους πρόποδες του Μπούρινου (δάσος Αγ. Αποστόλων κ.α.), επιχειρείται μια συνολική ανάπλαση – αναβάθμιση του κεντριού τμήματος του οικισμού, που θα ανατρέψει την σημερινή της εικόνα.
Μετά το έργο σειρά είχε η επίσκεψη στο καφενείο για τα ¨περαιτέρω¨, και τη συζήτηση για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του χωριού.

 

16.03.2015
ΕΝΟΤΗΤΑ