Λ. Μαλούτας: Η πολιτιστική μας ταυτότητα μοχλός ανάπτυξης – Δημιουργία και ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων απασχόλησης σε κάθε Τοπική Κοινότητα

«Δίνουμε προτεραιότητα στη διατήρηση της παραγωγικής ταυτότητας κάθε Τοπικής Κοινότητας του Δήμου, καθώς και  στη δημιουργία και ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων και ευκαιριών απασχόλησης», επεσήμανε ο Δήμαρχος Κοζάνης  Λάζαρος Μαλούτας, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε στις  Τοπικές Κοινότητες Χρωμίου, Ρυμνίου, Κερασιάς, Αγίας Παρασκευής και Ροδιανής.

Ο Λάζαρος Μαλούτας, επικεφαλής του Συνδυασμού «Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης», μιλώντας στους κατοίκους της Αιανής, τόνισε πως «τα θεμέλια του πολιτισμού είναι γερά και πάνω σ΄ αυτά χτίζουμε την πολιτιστική μας ταυτότητα, που είναι η μεγάλη μας δύναμη και ένας ακόμα μοχλός ανάπτυξης».

Ο κ. Μαλούτας συνέχισε την προεκλογική του δραστηριότητα με επισκέψεις στις Τοπικές Κοινότητες Πετρανών, Οινόης, Πτελέας, Καρυδίτσας, Λευκόβρυσης, Πρωτοχωρίου και Λευκοπηγής, από όπου τόνισε πως «Στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, με την ολοκλήρωση των βασικών υποδομών στην ύδρευση, την αποχέτευση, το οδικό δίκτυο, τη διαχείριση απορριμμάτων και γενικότερα την εξυπηρέτηση του πολίτη».

05.05.2014
ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ