Ο Σταύρος Μαυρίδης προστίθεται στο δυναμικό του Συνδυασμού “Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης”

mavridis

Ο Σταύρος Μαυρίδης προστίθεται στο δυναμικό του Συνδυασμού «Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης», με επικεφαλής τον Λάζαρο Μαλούτα.

Ο Σταύρος Μαυρίδης γεννήθηκε στον Ανθότοπο Κοζάνης. Εργάστηκε στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝ.ΚΟ)  από το έτος 1999 – 2009 ως Μηχανικός επιστημονικός συνεργάτης με εξαρτημένη σχέση εργασίας στο τμήμα κτιριακών και αναπλάσεων, ενώ παράλληλα ασκούσε το επάγγελμα του Πτυχιούχου Πολιτικού Μηχανικού  διατηρώντας τεχνικό γραφείο μελετών – κατασκευών από το 1997.

Το 2009 παραιτήθηκε από την ΑΝ.ΚΟ Α.Ε. και ίδρυσε την «Ενεργειακή Μηχανική Α.Ε.» που ασχολήθηκε με την κατασκευή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και κυρίως την κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών σε όλη την Ελλάδα με έδρα την Κοζάνη και υποκατάστημα στην Αθήνα.

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Ενεργειακής Μηχανικής Α.Ε.» μέχρι σήμερα με δραστηριοποίηση και στην κατασκευή Δημόσιων έργων.

Πρόεδρος των Αθλητικών Ποδοσφαιρικών Σωματείων: Αθλητική Ένωση Ποντίων Καραγιαννίων (Α.Ε.Π.) με έδρα την Ξηρολίμνη  καθώς και του Εκπολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου  (Ε.Α.Σ) Ανθοτόπου.

Δείτε το βιογραφικό του Στάυρου Μαυρίδη, στη σελίδα των ηποψηφίων

14.04.2014
ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ