Λάζαρος Μαλούτας: «Δρομολογούμε μια νέα αναπτυξιακή πορεία προσαρμοσμένη στις σημερινές ανάγκες»

10-5-2014

«Οι τοπικές κοινότητες του Αργίλου,  του Βατερού και  του Κλείτου,  αποτελούν ένα νέο πόλο στο πολεοδομικό συγκρότημα της περιοχής, στα Δυτικά της πόλης,  με τις μετεγκαταστάσεις της Ποντοκώμης και της Ακρινής, το  πανεπιστήμιο και τη ΖΕΠ, νε δίνουν νέα δυναμική στους οικισμούς», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποίησε στις Τοπικές Κοινότητες του  Αργίλου,  του Βατερού και  του Κλείτου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης, επεσήμανε πως « Με πολύ συγκεκριμένες πολιτικές, έχουμε βάλει τα θεμέλια και λειτουργούμε έτσι ώστε να αναδείξουμε τις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου μας και τον πλούτο που κρύβει αυτός ο τόπος. Να διευρύνουμε τις  ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει , προκειμένου μαζί με τους  συμπολίτες μας και τους φορείς της περιοχής , συλλογικά , να δρομολογήσουμε μια νέα αναπτυξιακή πορεία προσαρμοσμένη στις σημερινές ανάγκες , να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα της περιοχής ,να την καταστήσουμε προορισμό , να αυξήσουμε την απασχόληση σε όλους τους τομείς  της οικονομίας».

Ο κ. Μαλούτας έκλεισε λέγοντας πως «Ο τόπος μας έχει τεράστιες ευκαιρίες για ανάπτυξη και απασχόληση, έχει ομορφιές και δυναμικό, το οποίο δεν έχει αναδειχθεί και είναι ανάγκη σήμερα, να το γνωρίσουμε εμείς  οι ίδιοι και να το  προβάλλουμε αναδεικνύοντας τις δυνατότητες του».

11.05.2014
ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ